2015. szeptember 30., szerda

Út a sikerig és az elismerésig! Érdekel?

Valami egészen új az internet világában, amit te már most használni tudsz.


Vannak dolgok, amit te sokkal jobban tudsz mint nagyon sok másik ember. Vannak dolgok, amiben tanácsadó, szakértő lehetsz. Sikeres akarsz lenni?
Hogy éreznéd magad, ha sikeres lennél? Hogy éreznéd magad, ha az emberek százai, ezrei keresnének fel, hogy valamiben kikérjék a véleményedet, segítséget kérjenek? És ha ebből busás jövedelmed is lenne?

Képzeld el: Bejárnád a világot. Azokkal, akiket szeretsz, akik közel állnak a szivedhez. Felkeresnéd az ismert turistaparadicsomokat és mindenhol sikeres, ismert emberként köszöntenének. Ha megmártózhatnál abban a gyönyörű kék tengerben, amelynek képét oly sokszor láttad már az utazási katalógusokban...

Vagy valami más a nagy álmod? Mondjuk egy tűzpiros gyors sportkocsi? Egy halkan zümmőgő motor, aminek nyergében járod a világot? Vagy könyvet szeretnél kiadni? Sikeres író lennél. Képzeld el, hogy bármelyik ismerősödet keresnéd fel, a könyvespolcán ott látnád a te könyvedet...

Az álmokhoz út vezet. Kinek rövid, kinek hosszú. Kinek könnyű, kinek kapaszkodókkal teli nehéz út. De az álmokért ezen az úton végig kell menni. Indulj el! Indulj el az álmaidért.
Ez a blog lehetőséget ad arra, hogy elindulj és építsd a jövődet. Írjál. Írjál arról, amit tudsz, ismersz. Kezd el megalapozni a szakértői hírneved. Kezd el megalapozni a sikeredet. Kezd el megvalósítani az álmaidat.

Mi várjuk az írásodat. A megjelentetett írásokra ismert folyóiratoknál is hivatkozhatsz. Kezdj el írni most, hogy minél előbb szakértő legyél.

Az írásodat küld a következő címre: miksa.beer@gmail.com (A tárgy mezőbe írd be: http://olvasonaplod.blogspot.co.ke).  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése